Over ons

Rijstgroothandel van Geest B.V. is een importeur en distributeur van Aziatische ingrediënten. Het bedrijf bestaat al bijna 50 jaar en is inmiddels een begrip geworden in de Aziatische horecawereld. Onze visie is het verkleinen van de culinaire kloof tussen Azië en Europa conform de Europese voedselnorm met de authenticiteit van de ingrediënten voorop gesteld. Met deze visie in gedachte is de inkoop constant op zoek naar producten van de beste kwaliteit, mede hierdoor is de eigen productlijn Tjai-T ontstaan. Alleen de beste en mooiste ingrediënten komen door de selectie van de inkoop om de hoogwaardige kwaliteit waar het merk voor staat te waarborgen. Het assortiment bestaat niet alleen uit eigen merken, de bekende merken zoals Levo, Ambition, Dragon, Aroy-D, Bintang en Chang mogen natuurlijk niet ontbreken. Dit is enkel een greep uit het brede en diepe assortiment dat wij te bieden hebben, wat gaat van droog- tot vers- en diepvriesgoed, maar bent u benieuwd of wij ook uw favoriete merk in ons assortiment hebben, neemt u dan contact op met onze verkoop binnendienst, want dit is hoogstwaarschijnlijk wél het geval.

Wij leveren dagelijks door heel het land om al onze klanten te voorzien van nieuwe en verse ingrediënten. Dit doen wij met ons eigen wagenpark én eigen chauffeurs, u wordt dus niet bediend door een chauffeur van een transportbedrijf, maar door onze eigen chauffeur met een lach op zijn gezicht. Ook voor de leverdagen kunt u contact opnemen met één van onze verkopers, deze vertellen u graag wanneer we bij u in de buurt zijn en wat het minimale orderbedrag is.

Neemt u liever zelf een kijkje? Dat kan natuurlijk ook! U bent altijd welkom bij ons in de groothandel, gevestigd in het Foodcenter op het Forepark in Den Haag. Wij zijn er op maandag tot en met donderdag vanaf 06.30 uur tot 16.30 uur, op vrijdag van 06.30 uur tot 14.00 uur en zaterdag van 06.30 uur tot 10.00 uur. De koffie staat al klaar! 

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.